Kiemelt hirdetéseink
Joao De Deus
 
 

Isten Jánosa

 

http://dev.darius2005.hu/brazil/9.jpg

„Nem Én gyógyítok, hanem ISTEN”

Joao Teixeria da Faria (Joao De Deus) az elmúlt évszázadok talán egyik legismertebb és legnagyobb médiuma.

Az elmúlt 30 év munkássága alatt milliók életét változtatta meg, segítve őket a gyógyulás útjára lépni, és újra hinni az élet nagyszerűségében.

Joao nem csupán érti a szellemvilág nyelvét, hanem képes összekapcsolódni a magasabb erőkkel, és ezt a képességet emberek javára fordítani.

A szellemvilág gyógyítói, akik egytől egyig elhunyt tudósok, orvosok, filozófusok, teológusok, gyógyászok, nyilvánulnak meg rajta keresztül, és mindig az adott beteg problémájának megfelelő beavatkozást végzik el.

Munkájáról és egyedülálló tehetségéről a világ összes tájáról tudósítanak. Több tanulmányt és dokumentálást végeztek, többek között az 1995-ben megjelent „Curas Paranormais Realizadas por Joao De Faria” című tanulmányt mely az egyetemen és a Ház-ban is megkapható. Több ezer órás filmfelvétel és írásos dokumentáció igazolja az esetek hitelességét.

Egyedülállósága abban rejlik, hogy adottsága az „ég” adománya az emberiség javára, nem úgy örökölte, és másra át nem ruházhatja.

Egy ausztrál származású utazó Robert Pellegrino-Estrich 1997-ben megírta Joao De Deus élettörténetét, Miracle Man címmel. Innentől kezdve az egész világról járnak hozzá betegek megtapasztalni a csodát, melyet nap mint nap véghez visz ez a nem mindennapi ember.

Magyarországon szervezett előadások, és csoportkísérők munkája révén válik egyre népszerűbbé és ismertté e híres transzmédium. A végső célja ezeknek a történéseknek, hogy mind többen vállalják saját magukért és az egészségükért a felelősséget. Rombolják le a „idejétmúlt megszokások és beidegződések falát” melyre a betegségük egyértelműen felhívja a figyelmet.

Joao 16 éves kora óta az emberek szolgálatába helyezte fizikai valóját. Nagyon korán megnyilvánult a „küldetése” melyre az élet minduntalan visszaterelte azok ellenére, hogy megpróbált „normális” munkából megélni.

Sok testi - lelki megpróbáltatás és meghurcolás ellenére kitartott feladata mellett, és elfogadta rendeltetését, a transz médiumitáson keresztüli gyógyítást. A transz médiumitás lényege, hogy a gyógyító testét közvetlen közvetítőként használva az éppen „ügyeletes” szellemorvos vagy gyógyító entitás elvégez egy beavatkozást vagy műtétet a betegen. Ezáltal tudnak segítségére lenni az élőknek azok az elhunyt orvosok, teológusok, gyógyítók, akik koruk jelentős alakjai voltak.

Joao amikor egy-egy szellemgyógyítót magába fogad, látható, ahogy teste megremeg, előre billen, mintha egy erő ténylegesen belépne a testébe. Ekkor hanglejtése megváltozik, arcán transzszerű nyugalom látszik, mozdulatai kimértek és alaposak lesznek. Hipnotikus nyugalma, és mozdulatai teljes biztonsággal uraltak, mely megnyilvánul az egész gyógyítói művelet alatt. Az emberben kétség sem merülhet fel, hogy „aki ezt csinálja” nem érti, amit csinál. Az Őt uraló entitás személyiségének árulkodó jegyei megmutatkoznak Joaon keresztül is. Azaz, ha nagyon kimért és következetesen szigorú volt az entitás életében, mindemellett nagyon hívő is, a megnyilvánulása is ilyen lesz. Sok esetben még a tekintete is megváltozik, de ami mindig látható és érezhető, az az emberek iránti tisztelet és szeretet.

Amikor eléjárulunk Joao elé, már a számunkra segítséget nyújtó entitás néz ránk. A másodpercek töredéke alatt kész a „diagnózis” szellemi lelki és fizikai állapotunkról. Itt nincs titkolózás, ködösítés. Az igazi vágyaink és félelmeink, beidegződéseink, és hibás gondolkodásunk, esetleg nem megfelelő életvitelünk felismerve javasolja a gyógymódokat. Ezután tanácsos követni azt az utasítást, melyet tanácsol nekünk a szellemgyógyító. Ezt sokszor egy spirituális gyorsírással megírt receptre kiváltott gyógyító kapszula is támogatja.

Nagyon nehéz esetekben például egy bénulásos esetnél is, Joaoban megtestesült szellemgyógyítók képesek a test hibás működését felismerni. „Látják”

 

Szent Ignác Ház rendje és küldetése

 

http://dev.darius2005.hu/brazil/3.jpg

 

http://dev.darius2005.hu/brazil/5.jpg

 

http://dev.darius2005.hu/brazil/1.jpg

 

http://dev.darius2005.hu/brazil/2.jpg

 

http://dev.darius2005.hu/brazil/4.jpg

 

A Szent Ignác Ház (névadója Loyolai Szent Ignác) Brazília szívében Abadianiában található.

Mintegy 250 önkéntes segítő dolgozik itt  Joaoval  a gyógyulások érdekében, akik nagy szeretettel, gondoskodással segítik és irányítják a napi munkát.

Sokan betegek voltak, akik maguk is megtapasztalták a csodát, és gyógyulásukért cserében, vagy karmikus ledolgozásuk fejében ajánlják fel munkájukat, és szabadidejüket.

A betegek szívesen töltik idejüket a gondozott parkokban, a szeretet ilyen kézzelfogható közelségében. Spirituális kórháznak is nevezik, mert azon túl, hogy gyógyulnak, mentális - szellemi feltöltődésben is részesülnek. Lehetne Isten házának is nevezni, mert vallástól függetlenül bárki imádkozhat, hitének megfelelően járhat el. Amit azonban itt tapasztal nem is annyira vallási, mint inkább spirituális.

Az összejöveteleken több száz ember is részt vesz, együtt imádkoznak és reménykednek a gyógyulásba.

A Casa (HÁZ) több mint 12 ezer m2 területen fekszik,  egyszerű, de nagyon szépen is tisztán tartott épültekkel és kerttel.

A központ kapuja reggel hét órától este fél kilencig minden nap nyitva van.

Ezalatt az idő alatt bárki nyugodtan sétálhat, elmélkedhet a felettébb kellemes környezetben. Kint a gyönyörűen gondozott kertben kis kerti padokon meditálva készülhetsz fel a gyógyításra, vagy annak befogadására. Eközben a hely ontja rád természetes hegyikristály energiáját.

Az épületek:

Nagycsarnok – ahol szerdán, csütörtökön és pénteken gyülekezünk, de a többi napokon is jöhetsz ide meditálni.

Amit még meg lehet itt találni:

Meditációs termek, könyvesbolt, gyönyörű park  pihenésre, meditálásra ideális padokkal, kristályágy terápiás helyiségek,  gyógyszertár, ahol a golgotavirág kapszulákat megveheted, snack bár, nyilvános telefonok, toalettek, taxi stand, parkoló.

Öltözés a Casaban:

Mindenkit megkérnek, hogy a gyógy napokon (szerda, csütörtök, péntek)  fehér ruházatot viseljenek. Kérik továbbá ujjatlan ingek, sortok, mély kivágású és feltűnő ruhák viselésének mellőzését. (javasoljuk egyszerű pamutból, vászonból készült hosszú nadrág, fehér rövid esetleg hosszú ujjas póló, ing használatát)

Ruhája legyen kényelmes, derékban nem túl szoros. Ha öv viselését nem tudja elkerülni, akkor az legyen laza, bár jobb a gumis derekú nadrág. Sokszor egy műtétnél ki kell szabadítani az alsó hasfalat.

A  meditációs teremben nem megengedett sapka, kalap, napszemüveg viselése. Ezeket tiszteletből sem hagyjuk magunkon.

Csend FONTOSSÁGA:

A csend elengedhetetlen a házban, tartózkodjon bármelyik részében. Az udvaron is tanácsos halkan beszélni.

Energialánc

Fontos, hogy a meditáció ideje alatt ne tegye keresztbe kezét, lábát, mert megszakítja az energia láncot. A gyógyításokhoz hatalmas energiákra van szükség, a beteg emberek energetikai letisztításáról nem is beszélve. Ennek generálására állandó számú meditáló csoport jelenlétére van szükség.

A meditációs teremben ülve

A kezelés, illetve meditáció alatt csukott szemmel üljünk, ne álljunk fel, és ne nyissuk ki a szemünket, hacsak nem kéri külön erre a teremben levő segítő felügyelők egyike.

Ha mégis szükségét érzi a távozásnak, ebben az esetben kérje az ott segítő felügyelő segítségét.

Várakozás és sorban állás:

Ha a sorban halad, ügyeljen mások testi- lelki épségére, lehetőség szerint senkit ne érintsünk, különösen a médiumokat nem tanácsos zavarni, akik ott ülnek, és másokon dolgoznak: koncentrálnak a meditációs termekben.

Soha nem tudhatjuk, hogy az entitások használják-e vagy sem az illetőt médiumnak, az általa generált energiát mások segítésére használják és nekik ütközve, esetleg megzavarhatjuk valakinek a gyógyítási folyamatát.

Nem javasolják a házban mások jó szándékú bátorítását, megölelését, vigasztalását. Nem veregetünk viccesen hátba senkit, gondoljunk arra, hogy lelki feldolgozás zajlik éppen betegségéből adódóan. Az intenzív érzelmi kitörések pont ezeknek az érzelmi blokkok feloldódásának jelei lehetnek.

Ha  valakit szeretnél megérinteni, tanácsos meggyőződnöd arról, hogy az illető személy várja, és örömmel fogadja közeledésed.

Fényképek, videó filmek, interjúk készítése

A szent Ignác Ház területén belül bárhol készíthetsz képeket, azonban a meditációs teremben fényképet készíteni az entitás engedélye szükséges!

A gyógyítóról általában a spontán alkalmak kivételével pénteki napokon a nap végén a hátsó kertben lesz lehetőség.

 

Operációs beavatkozás

 

http://dev.darius2005.hu/brazil/12.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joao-ban megtestesült szellemgyógyító operációs beavatkozásra szólítja fel. Mivel Ő úgy látja, hogy problémája orvoslásának ez a leghatékonyabb és leggyorsabb módja, ezért tanácsos ezt elvégeztetni. Mindenképp az Ön személyes beleegyezésére van szükség.

 

http://dev.darius2005.hu/brazil/13.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a beavatkozás irányulhat jelenlegi fizikai betegség orvoslására, előfordulhat, hogy a beavatkozás az energetikai rendszerére akár DNS-ben kódolt információk megváltoztatására irányulnak majd. Mivel itt a prevenció, mint betegségmegelőzés nagy hangsúlyt kap, ezért sok kellemetlen betegség kialakulásától mentesülhetünk meg, az idejében történő „kezelés” hatására. Lehet, hogy egyszerűen valamilyen - az  életvezetéssel vagy küldetéssel kapcsolatos - spirituális problémát tisztáz majd.

A spirituális operációt látható és láthatatlan formában kaphatja meg: Gyógyulása nem függ attól, hogy melyik módját választja az operációnak, mivel mindkettő egyaránt hatásos.

A többség általában a láthatatlan műtétet választja, a látható formát mindössze az esetek kb. 5 %-ában igénylik a betegek.

Bármelyiket is választja, azért készüljön fel.

 

Hogy készüljünk rá?

 

Ügyeljen arra, hogy ne étkezzen túl sokat, és nehezet, ne tegyen semmi fizikailag megerőltető dolgot,  és mértékkel éljen társasági életet. Alkoholt még véletlenül se igyon az egész itt tartózkodás ideje alatt.

Amikor már műtétre van szüksége a fizikai testnek, az már figyelmeztető jelzés, hogy lelkileg valami hosszú ideje gyötör bennünket. Ez a tény elgondolkodtató, és jó, ha befelé fordulva végig gondoljuk milyen emóciók, és elnyomott frusztrációk vezettek idáig.


Könyvajánló:

Rüdiger Dahlke: Lélek nyelve a betegség című olvasmány.

Kurt Tepperwein: Testünk üzenetei.

 

A gyomrunkban és szívünk tájékán az a bizonyos furcsa nyomott érzés, árulkodó lehet. Itt a szeretet helyén, akaratlanul is felfigyelhet rá. Figyeljünk testünk üzeneteire! Betegség úgyis azért alakulhatott ki, mert ezeket az apró, vagy sok esetben súlyos jelzéseket figyelmen kívül hagytuk, vagy gyógyszeresen elnyomtuk. Itt csak magával és problémájának orvoslásával kell törődnie. Megérdemli a törődést, higgye el.

Próbáljon meg időben és szívből, lélekből felkészülten szellemileg nyitottan megérkezni. Mélységes hittel és bizalommal viseltetni az entitás felé, hiszen „tudni és látni” fogja aggályainkat. Ne legyünk túl öltözve, és ne szorítsuk el derekukat övekkel. Rádiótelefon még véletlenül se legyen nálunk, és a karórát, ékszereket is távolítsuk el.

Ne hozzon semmi felesleges dolgot magával, mert azokért csak aggódna, hogy el ne veszítse.

Ne felejtsük elhozni a szobakulcsot és esetleg némi pénzt, hogy az operáció utáni gyógynövény kapszulákat ki tudja váltani (60 reál – 6 doboz) és a panzióba visszaútra a taxit ki tudja fizetni. (7 reál)

 

Operációs beavatkozás sora

A nagy csarnokban ülve várakozzon. Próbálja meg úgy a belső mind a külső csendet megőrizni addig, amíg az operációs sort hívják. Csoportkísérő szólni fog Önnek, ha be kell állnia a sorba.

 

Operációs beavatkozás

Nem ritka, hogy 30-40 beteget egyszerre hívnak be az operációs terembe. Itt le kell ülni, helyezze magát kényelembe.

Itt szinte azonnal megkapja a gyógynövény kapszula receptjét, amit ki kell váltani.

Miután megtelt a terem, megkérdezik, hogy ki az, aki látható műtétet szeretne magán végeztetni. A jelentkezőket külön kivezetik, míg a maradottak láthatatlan operációt kapnak.

A láthatatlan műtét ideje alatt végig csukva legyen a szeme, lábát ne rakja keresztbe. Koncentráljon arra a testrészére, amit szeretne meggyógyítani. Oda is helyezheti a jobb kezét ahol a beavatkozást, várja. Ha több testrésze is érintett, akkor a szívére helyezze a jobb kezét. Érdekesség, hogy a láthatatlan műtétek után, amikor egy beteg elmegy röntgen, vagy más egyéb átvilágításos vizsgálatra, műtéti hegek nyomait vélik felfedezni az orvosok. Ez több mint bizonyíték.

A beavatkozások ideje alatt és után mindvégig imákat mormolnak a segítők. Ennek ismét nagyon fontos szerepe van.

Joao Médium beléptekor határozottan kijelenti: Jézus Krisztus nevében megoperáltatott!

Ezt a tényszerűséget vegye nagyon komolyan, és ennek megfelelően kell eljárni. A kétely legapróbb szikráját is törölje ki tudatából.

A teremből való távozáskor természetesen segítséget kapunk a további teendők végett.

A beavatkozás  20 – 30 perces ideje alatt a legkülönbözőbb  érzéseket tapasztalják az emberek.

Van, aki úgy érzi, hogy lágyan megérintették. Míg mások enyhe zsibbadást, nyilallást, vagy melegséget éreznek. A spirituális energia következtében mindenkinél más érzetek jelentkeznek. Lesznek, akik sírnak majd, lesz, aki semmit nem érez, lesz, aki eufórikus hangulatban megkönnyebbülten hagyja el a termet.

Mindez teljesen normális jelenség, és úgy kell kezelni magunkat, mint aki most jön ki egy ambuláns műtétről.

 

Látható operáció

 

Látható operációban csak azok részesülhetnek, akik 18 – 53 év közöttiek, nem cukorbetegek, nem epilepsziások. Vérnyomásuk nem túl alacsony és nem túl magas, továbbá nem állnak kemoterápiás – vagy sugárkezelés alatt és szívük nem gyenge.  Elképzelhető, hogy szeretne látható beavatkozást, de az entitáns nem fogja engedélyezni. Ebben az esetben ezt el kell fogadni, és vegyük tudomásul, hogy Ő jobban tudja mi az, ami jó nekünk, mint mi magunk.

Ha látható operációt kapsz, kérhetik tőled, hogy az operációt követően néhány napot, vagy akár egy hetet is maradj még Abadianiában.

A látható beavatkozás történhet a színpadon a közönség előtt, vagy az entitási meditációs teremben.

A beavatkozási helyek nem feltétlenül egyeznek meg a beteg testrésszel. A nagyszámú operációk ideje alatt jelentős vérveszteség soha nem volt. A kb. 5-8 cm-es vágáson alig egy pár csepp vér látható. Szinte azonnal a varratbehelyezést követően ez is eláll.

Ez annak köszönhető, hogy az entitás energiája olyan erős, ami túlmegy az emberi felfoghatóság határain. Egy egyszerű szike, vagy egy fanyelű konyhakés, úgy viselkedik Joao kezében, mint egy lézerkés. Azonnal elsüti a hajszálereket, ami a vérzés elállását eredményezi. Döbbenet látni, amikor egy daganatot az orron keresztül felnyomott sebészollóval, egy mozdulattal eltávolít.

(egy méhen belüli problémának orvoslása például, történhet a mellen ejtett vágással)

Egy beavatkozás láttán az emberben felmerül a kétely, és úgy tűnhet, hogy Joao minden orvosi elővigyázatosságot figyelmen kívül hagy.

Az elmúlt 30 év alatt azonban a Szent Ignác házban végzett látható műtétek során egyetlen fertőzés nem történt, annak ellenére, hogy soha nem használnak fertőtlenítést.

A betegek arcán fájdalom a beavatkozás során nem látható, az operáció néhány perce alatt végig nyugodtak, annak ellenére, hogy nem kapnak sem nyugtatót, sem érzéstelenítőt. Altatás nincs. A látható operációt követően további antibiotikum szedése sem szükséges. A vágott seben a  vérveszteség  minimális.

A látható operációt követően a beteget elviszi a segítők egyike egy kerekes széken a lábadozóba.

Operációs lapot kell kitöltenie az alábbi adatokkal:

-        név

-        születési dátum

-        operáció napja,  (időpont +  AM – délelőtt, PM – délután)

-       operációt követő 7. este tartózkodási címe (panzió vagy az otthoni cím) – a spirituális varratszedéshez.

Az operációs lapot a kívánság kosárba kell tenned (csoportkísérője meg fogja mutatni)

 

Operáció utáni  szabályok

 

Pihenés, pihenés, pihenés és még több pihenés.

Taxival térjen vissza  a szálláshelyre és legalább 24 órán át, pihenjen a szobában.

Ezt követően csukott szemmel tanácsos pihenni, hiszen a kezelésnek itt nincs vége. Az entitások jobban tudnak utókezelést végezni. Az energiát tartsa magában: ez alatt az idő alatt belső csendre koncentrálva kerülni kell a társalgást másokkal.

Energiamezője a beavatkozás után nagyon nyitott és sérülékeny. Ezért nem tanácsos most másokkal érintkezni, akár a házban a meditációs  termekben, a testében zajló folyamatok által nem kívánatos hatások érhetik.

Az operációt követő 8 napon át ne tornázzon, és ne tegyen hosszú sétákat, továbbá kerülni kell az erős napsütést, és a megerőltető tevékenységeket.

Ha beavatkozást követő 1 héten belül visszautazik, kérjen meg másokat segítsenek a csomag kezelésében.

 

Szexuális élet

 

Miután operációs beavatkozást kapott, az első operációt követően negyven napon át, (ha már volt korábban Casa-beli operációs beavatkozásban része), akkor nyolc napon át,  tartózkodni kell a szexuális élettől.

(ha egymás után két  operációja volt az abadianiai tartózkodás alatt, akkor a negyven nap az első beavatkozás napjától számit, amihez nem kell további napokat hozzáadni.)

A szexuális élettől való tartózkodás mindenféle szexuális stimuláció kerülését is jelenti.

A megemelkedett szexuális energia nagyon erős energia és károsíthatja azokat az érzékeny folyamatokat, amelyek  az operáció utáni időszakban (40 napig) a testben zajlanak.

Ezt nagyon komolyan kell venni, kérje társa segítségét abban, hogy ezt a szabályt be tudja tartani.

Többekkel előfordult már, hogy vissza kellett sietniük Abadianiába, mivel állapotuk rosszabbodott, miután ezt a szabályt nem tartották be.

Szemműtét:

Ha szemműtéten vett részt, az operációs szabályokon túl kímélni kell a szemet minden megerőltető tevékenységtől, és tanácsos erős fényvédő szemüveget használni.

A legszigorúbb eljárás a műtétet követő 8 napra szól, de utána 40 napig kíméletes életmód javasolt.

Az otthoni kezelő orvoshoz elmenetelt a műtétet követő 21 nap múlva ajánlják.

 

Átvállalt operáció:

Létezik az operációnak, és gyógyításnak egy olyan változata, amikor a beteg megkéri az ismerősét esetleg csoportvezetőjét, hogy vállalja át testén és energiarendszerén keresztül történő műtétet.

Ez mindig nagy felelősséggel jár, és nem kis áldozatot követel a műtétet bevállaló személytől. Mivel a beavatkozás alatt Ön a fizikai és szellemtestével valaki mást képvisel, a beavatkozás miatt teste ugyanúgy reagálhat, mint egy „normál” műtét ideje alatt. Ha bevállalja Ön a műtétet a személy helyett, aki nem utazhatott el, az illető egészalakos fényképére kell helyezni a jobb kezét.

Utána követni kell az operáció utáni  tennivalókat.

Az illető ugyanúgy érezhet a távolság ellenére mindent, mintha ő lenne a műtött beteg.

A „szellemtesten” végzett operációk ugyanolyan hatással bírnak, mint egyéb esetben. Ezt a jelenséget a PSZI sebészek ismerik.

Lehet pillanatnyi kábultság, elálmosodás, szédülés, hányinger, gyengeség, levertség, mint egy normál műtétnél előfordul továbbá a belső szervek és szövetek érzékenysége.

Ezután le kell pihenni, és csukott szemmel meditálni.

 

Energiakezelések

 

Itt tartózkodásod alatt és spirituális operációt követő 40 napon át más gyógyító módszereket nem szabad alkalmazni.

Ide taroznak a különböző kézrátételes energiakezelések, masszázs, akupunktúra,  csontkovács (kiropraktőr), olajesszenciák, vagy magnetoterápia és jadeköves masszázs ágy használata.

Ezek a gyógymódszerek nagyon hatékonynak bizonyulnak más esetekben, most mégis tartózkodjunk tőlük, mert megzavarják, esetleg semlegesítik az entitások kezeléseit.

Az entitások tehát azt  kérik, hogy ilyen kezelést ne adjunk senkinek, és ne fogadjunk senkitől. Ha itthon energiagyógyítóként tevékenykedik, a központban való tartózkodás végén az entitánstól kell majd megkérdeznie, hogy hazaérkezés után mennyi idővel folytathatja munkáját.

Megjegyzés: azok a kezelési módok, melyeket gyakorlott szakemberek végeznek, és amelyek tolószékes betegek vérkeringését és alapvető testfunkcióik fenntartását szolgálják, a gyógyászati kezelés részeként elismertek és engedélyezettek.

 

Spirituális varratszedés

 

Az operációt követő 7.  éjszakán  (ha szerdán volt az operáció, akkor kedden este, ha pénteken volt, akkor csütörtök este) fehérbe öltözve menjen el aludni, nem később, mint 22.00 órakor, és ne keljen fel reggel öt óra előtt.

Elalvás előtt tegyen egy pohár áldott vizet az ágy mellé, és imába foglalva kérje meg a ház névadóját Loyolai Szent Ignácot, hogy távolítsa el a varratokat, és teljesítse be az operációt. Reggeli, felébredéskor mondjon el egy hála  imát és igya meg a vizet.

Így kell eljárni Abadianiaban is, akárcsak otthonában.

 

Felülvizsgálat

 

Ha  Abadianiaban vagy, akkor az operációt következő 8. napon állj be a felülvizsgálati sorba.  (szerdán volt operáció után következő szerdán)

Ha már nem leszel itt a 8. napon, akkor legközelebbi (maximum két éven belül) Abadianiai  látogatásod alkalmával legelőször a  felülvizsgálat sorba állj majd be.

 

HÁROMSZÖG

 

http://dev.darius2005.hu/brazil/14.jpgAz Imaháromszögnek az a szerepe, hogy a magunkkal vitt szeretteink, ismerőseink fényképét, kérését belehelyezzük és ott egy hónapon keresztül gyógyító imákat, áldásokat, segítséget kaphassanak.

Lehet itt látni embereket, akik jegyzeteket vagy fényképeket helyeznek el és fejüket a háromszögbe hajtva imádkoznak néhány percig.  Ön is bármikor bátran megteheti ezt, ha felszabadul a hy.

Javasoljuk, hogy a háromszög elé mezítláb lépjen és szánjon néhány másodpercet arra, hogy összegyűjtsd gondolatait mielőtt az írást, vagy a fényképet ideteszi. Imádkozzon.

 

SZENT VÍZESÉS:

 

http://dev.darius2005.hu/brazil/20.jpgA Casa szent vízesése portugál nyelven  Cachoeira –(ejtsd kasuéra). A vízesés gyógyító energiával bíró szent hely, mivel az egész vízesés egy óriási kristály tömbön fekszik. Miközben a víz átfolyik a kristályokon, az energetizálódik, és csodás gyógyerővel hat a testre, lélekre. Ezt a helyet is nagy tisztelet övezi, mivel entitások százai dolgoznak itt a betegeken a fürdőzés, ill. megmártózás alatt.

A Szent Vízeséshez való lejutáshoz, az entitás egyértelmű engedélyét kell kérni minden esetben. Mehet olyan személlyel, akinek van már engedélye.

 

http://dev.darius2005.hu/brazil/21.jpgNők és férfiak külön mennek a vízeséshez, és senki nem mehet egyedül.

Itt is mielőtt belép a vízesés alá, mondjon el egy hálaimát. Kérje a gyógyítást önmagára nézve, illetve akit képviselni szándékozik.

Ha először van itt, legyen Ön mellett valaki, aki ismeri a vízesést és az eljárás módját.

 

A szerény megmártózás után ne törölközzön meg. Hagyja, hogy a gyógyító víz felszáradjon a bőrén. A víz gyógyító hatásának minél további megőrzése érdekében közvetlen utána, a szobádba visszaérve ne zuhanyozzon.

Vegyen még a vízesés előtti elindulásnál fürdőruhát, ami lehetőség szerint ne legyen kihívó. (meztelen megmártózás nem engedélyezett), nem megengedett továbbá gyertyákat, füstölőt, szappant, fényképezőgépet, videó - vagy hangfelvevőt használni.

A vízesés környékéről nem vihet magával emlékeket  – mint például köveket, kristályokat vagy virágokat.

A vízesés alatt eltöltött időt ne húzzuk el, gondolni kell másokra is, akik ugyanúgy szeretnék megtapasztalni áldásos hatását. Nem csoportos fürdőzésről szól.

A vízeséshez a Casatól egy földúton kb. 15 perces sétával jutunk le.

Taxival oda-vissza útra 20 reál költségért is megtehető az út. (4 fő esetén fejenként 5 reál). Operáció utáni pihenés leteltét követően ne gyalog, hanem taxival menjünk.

 

ÁLDOTT IVÓVÍZ

 

A Szent Ignác Ház gondoskodik az áldott ivóvízről is, mely nagyon különleges összetételének köszönhetően kiegészíti a gyógykezelések hatásosságát, eredményességét. Ezért amennyit csak bír, fogyasszon el belőle. Napi két liter fogyasztása javasolt. Több helyi tudományos vizsgálat igazolta, hogy Joao szellemi segítői által végzett „fluidáció” révén a víz kémiai összetétele megváltozik.

Az entitások minden nap megáldják, és semmivel nem kerül többe, mint egy átlagos szénsavmentes ásványvíz. Tanácsoljuk, hogy vigyen magával az útra, és haza is.

Otthon homeopátiás hatású gyógyvizet tud belőle készíteni, többszörös hígítással.

A víz a vegyítés után is -  a homeopátiás szerekhez hasonlóan – megőrzi hatását.

 

Rózsafüzér

 

A hét minden napján a nagy csarnokban este 8 órakor-kor (téli időszakban fél nyolckor)  Rózsafüzér imára gyűlünk össze a helyiekkel. Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne ezen a kb. fél órás programon részt venni. Azok számára, akik szeretnék imáikat megerősíteni, ez egy nagyon jó lehetőség a gyakorlásra. Az imákat a helyiek portugál nyelven mondják.

Azok, akik nem akarnak imádkozni elég, ha csak becsukott szemmel átadja magát a tömeges energiáknak, és élvezi ezt a felemelő érzést.

 

Vasárnapi ima

 

Vasárnap délelőtt közös  imádságra jövünk össze a médiumi meditációs teremben, ahol az ima mellett közös éneklés és hitet erősítő történetek mesélésére is lehetőség nyílik. (angol nyelven)

Csend az ima egyik formája

A  Casa  területén, több helyen talál táblákat a következő felirattal: Silence is a  Prayer  (angolul) vagy Silencio é uma prece (portugálul) – ezek jelentése: a csend az ima egyik formája. Tartsa tiszteletben mások imáját, és adja meg magának is a lehetőséget az ima gyakorlására.

A nagy csarnokbeli csendnek ezen felül, van egy gyakorlati  haszna is: mindenki hallhatja, mi történik.

Természetesen mélyebb és fontosabb jelentősége is van annak, hogy csendben vagyunk. Minél csendesebbek vagyunk, annál könnyebb  ráhangolódnunk  saját belső világunkra és arra a folyamatra, aminek itt a Casaban részévé válunk.

Sok csodálatos élményben lehet itt része mindazoknak, akik elmélyülnek a csendben, és elcsitítják EGÓJUK hangját. Ilyenkor a lélek befelé figyel, a csend tartós állapotában megérthetjük az életünkben felmerülő nehézségeket, mélyebb értelmüket.

Bár elsősorban  a meditációs termek azok a helyek, ahol ezek az élmények születnek, sokszor tényleg jelentős tapasztalatokat élhetünk meg a meditációs termeken kívül is, amikor kint vagyunk a kertben, magunkban, nézzük a kilátást, vagy pihenünk és meditálunk egy padon ülve.

Lármától hangos életünkben fel sem merül, hogy mennyire nem figyelünk a belső hangra. Amikor már egyértelmű kiáltással, a betegséggel jajdul fel lelkünk, akkor kapkodunk fűhöz, fához. Addig semmi nem számít, s mikor tüneteink alább hagynak, mindent ott folytatunk, ahol abbahagytuk. Szokás szerint visszaesünk ugyanabba a hibába, mint előtte. Azt hisszük, tehetjük mindezt büntetlenül, s csak egy nagyobb és egyre fájdalmasabb elváltozás az, ami elgondolkodtat bennünket.

Amikor elveszítjük kapcsolatunkat lényünk önvalójával, elveszítjük kapcsolatunkat önmagunkkal. Ekkor a megértés hiányától és magányosság érzésétől szenvedhetünk.

A lelkesedés, a boldogság, a pozitív gondolatok rezgése oxigénként jut el minden sejtünkhöz, és helyreállítja a felborult egyensúlyt a szervezetünkben.

Gyakorolja a belső csend megteremtését!

 

Fénykép általi beavatkozás

 

Az elutazóknak lehetőségük van magukkal vinni az itthon maradt beteg családtagok, rokonok, barátok fényképét, hogy részükre gyógyítást kérjenek. Mindig ki kell kérni a fénykép tulajdonosának az engedélyét.

Ebből is kitűnik, hogy Joao-ban megtestesült entitások a távolban lévő betegek számára is tudnak enyhülést hozni. Két módon járhatunk el, ha fénykép által szeretnénk beavatkozást.

Két darab egész alakos fényképet tanácsos készíteni, lehetőség szerint fehér vagy világos ruhában. A fénykép az aktuális időben készüljön, mert a jelenlegi betegségek és problémák lenyomatára keresünk megoldást. Ebből az egyik a csoportvezető segítségével, vagy a kiutazó által az entitás elé kerül. A másik az IMA háromszögbe kerül, ahol egy teljes hónapon át kapják a gyógyító rezgéseket a benne lévő személyek.

Az entitásnak személyesen csak azokat a képeket mutatjuk be, akik kapszulát is rendelnek, mert azzal egyfajta beavatkozás és recept felírás is vele jár. Minden esetben, amikor Joao kezébe kerül a beteg fényképe, valamilyen beavatkozást kap, melynek itthoni utókezelését látja el a golgotavirág kapszula. Ha mindkét lehetőséget kéri, két képet kell vinni magával.

 

Amit tenni kell:

 

A két fénykép hátuljára rá kell írni a személy születési nevét, jelenlegi nevét, mikor született és hol, lakóhelyét irányítószámmal, és a betegség (lehet magyarul) vagy probléma rövid leírását. Ha az illető nem vállalja a kapszulaszedéssel együtt járó kötelezettségeket, akkor jobb, ha csak egy fényképet küld, és az bekerül az IMA háromszögbe.

Ha nem áll rendelkezésre fénykép, akkor valamilyen személyes tárgy helyettesítheti, esetleg megadhatja a személy  nevét, címét, korát vagy születési dátumát.

Érdemes a mások fényképét külön kezelni a saját problémájától, és beállni a második látogatók sorába, ahol már bemutathatja a képeket.

Az entitás  energetikailag a fénykép bemutatásakor összekapcsolódik a fényképen ábrázolt személlyel.  Mindegyik fényképet megvizsgálja és gyógynövény kapszulákat ír fel részükre, általában fejenként 5 doboznyit.

Az entitás miután „megvizsgálta” az illetőt, gyógynövény kapszulát ír fel. Általában 5 doboznyit. Ezeket ki kell váltani, egy doboz ára 10 reál (kb. 1000-1200 Ft), melyet hazaérkezése után mielőbb adjon át az illetőknek.

Több fényképet is magával hozhat valaki, de a képek, és kapszulák kezelését körültekintően kell végezni. Még véletlenül sem szabad összekeverni a fényképekhez tartozó kapszulákat.

Ha a fényképre egy nagy X-et kap valaki, az azt jelenti, hogy számára szükséges a mielőbbi személyes megjelenés, mert csak úgy tud segítségére lenni Joao, és a kórház nyújtotta szolgáltatások kellenek a felépüléséhez.

Állatok képét ne hozza magával, mert azokkal nem foglalkoznak gyógyítói szinten.

 

A gyógyulás alapszabályai

 

Ne aggályoskodjunk, ne bíráljuk felül amit ott hallunk, mert ezzel csak a saját hitetlenségünk kárvallottjai lehetünk, és hitetlenségünkért esetleg gyógyulásunk láthatja kárát.

Ezeknek az elfogadásoknak most van itt az ideje. Mint ahogy a tömeges gyógyításoknak, spontán öngyógyulásoknak is, hiszen nagymértékű átalakuláson megy át az egész emberiség és maga a föld is. Ehhez meg kell érteni az emberi természet spirituális vonatkozását biológiai értelembe vett összefüggéseit.

A tudat képes megváltoztatni a fizikai valóságot. Az embernek megadatott a szabad választás lehetősége. Ahhoz, hogy valami változás beinduljon, akarni kell a változást, és az eredeti szándéknak megfelelően cselekedni. Szükséges a gyógyítást kérőnek a beleegyezése, és felhatalmazása a beavatkozásra. Ez egy törvényszerűség, mely kimondja: Ahhoz, hogy biológiai tested egységként működhessen, és helyreállítsa a harmóniát, szükséges a szavakat kimondani, hogy rezgésként eljusson annak minden egyes sejtjéhez a szándékod.

Meg akarsz gyógyulni? Kérdezi sokszor Joao-n keresztül az entitás. Öntsd szavakba a szándékod, add meg az engedélyt a gyógyulásra. A biológiai test összes sejtje „hallja” a szándékod, de sajnos az ezzel ellenkező hitedet is érzékeli.

A spirituális kórházban csoportos gyógyításokat végeznek hetente szerda, csütörtök, és pénteki napokon. Ezeken a napokon több százan, néha ezren is részt vesznek a világ minden tájáról. Sok esetben olyan betegek jönnek ide, akikről szó szerint lemondtak már hagyományos orvoslás művelői. Lehetőség van a lelki-spirituális fejlődés útjain járóknak hitük megerősítésére az ott tartózkodás ideje alatt. Ajánlott a kint tartózkodás mindazoknak, akik reményt vesztettek, akik szükségét érzik a megtisztulás eme formájának, vagy csak egyszerűen megkívánják tapasztalni a hely különlegességét.

Itt nincs türelmetlenség, felindultság, kapkodás, mert mindenki tudja, amiért jött, megkapja. Nem számít az idő, mert Joaonál mindenki sorra kerül. Addig nem hagyja el a központot, míg az utolsó ember el nem hagyja a sort. Dolga végeztével elmond egy imát, és az Őt uraló entitás elhagyja testét.

Joao De Deus ekkor ismét a régi önmagává válik, elmondja, hogy az orvosláshoz egyáltalán nem ért, a puszta vér látványától is irtózik, és ugyanúgy szereti a hétköznapi életet, mint bárki más. Egy egyszerű, kételkedésmentes emberről van szó, aki előítélet nélkül fogad és kezel bárkit nemtől és faji hovatartozástól függetlenül. Számára mindegy, hogy gazdag vagy szegény, ugyanolyan szeretettel és tisztelettel bánik mindenkivel.

Elmondás szerint az ilyen feladat erkölcsös, erős, becsületes, alázatos embert kíván.

Ezért sem megvesztegetni, sem lefizetni nem lehet. A HÁZ szolgáltatásai ingyenesek az ide érkezők számára, de mivel az egész központot adományokból tartják fenn, szívből adott hozzájárulást elfogadnak.

Vannak azonban a gyógyító kezelésnek olyan részei, melyekért fizetni kell: pl. ha kristályágy kezelést javasolnak, vagy golgotavirág kapszulát kell kiváltanunk.

 

Abadiania

 

http://dev.darius2005.hu/brazil/7.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Casa de Dom Inacio- ként elhíresült Szent Ignác ház egy spirituális kórház. Brazíliának egy ritka kivételes földtani adottságokkal rendelkező helyén, Abadianiában (Abadzsánia) található. A hely kiválasztása sokoldalú megfontolás alapján történt, hiszen természetes energiaforrásként hat, és a speciális erőpontok segítik az egészséget és életerőt növelni. (Magyarországon és az egész világban találhatóak ilyen „speciális erőtérrel” rendelkező helyek: pl Attila domb)

 

Abadiánia 13 000 fős lakosságával egy kis vidékies-családias település, mely az országon belül Goias államban található.

Leszállva Brazília repülőterén még körülbelül 110 km-es út áll előttünk Abadianiáig, melyet autóbusszal körülbelül másfél óra alatt teszünk meg.

Abadiania településhez legközelebb található nagyobb város Anapolis, ahol Joaó De Deus médium is lakik. Innen jár a gyógyító központba naponta 35 km-t utazva oda vissza, hogy segítségére legyen az Őt váró több száz betegnek.
Google